Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «مرد میدان» شامل مجموعه‌اشعاری درباره شهید حاج‌قاسم سلیمانی به‌تازگی توسط انتشارات مکتب حاج‌قاسم منتشر و راهی بازار نشر شده است.

کتاب پیش‌رو اشعاری را از شاعران ایرانی و خارجی درباره سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی در بر می‌گیرد که توسط میلاد عرفان‌پور انتخاب شده‌اند.

اشعار شاعران ایرانی، که به‌ترتیب نام خانوادگی مرتب شده‌اند، به این‌ترتیب در این‌کتاب چاپ شده است:

عباس احمدی، مجتبی احمدی، مبین اردستانی، فاطمه افشاریان، شهره انجم‌شعاع، عبدالحمید انصاری‌نسب، احمد بابایی، زهرا براتی، امیرحسن بزرگی متین، زهرا بشری موحد، عمران بهروج، سعید بیابانکی، سعید تاج‌محمدی، محمدرضا ترکی، عاطفه جوشقانیان و راضیه جبّه‌داری، مهدی جهاندار، میلاد حبیبی، محمود حبیبی کسبی، حامد حسین‌خانی، محمدرضا حسین‌زاده بازرگانی، افسانه‌سادات حسینی، سید فرشته حسینی، محمدسجاد حیدری، حسن خسروی‌وقار، هادی خورشاهیان، علی داودی، سینا دلشادی، فاطمه دلشادی، میتراسادات دهقانی، حنظله ربّانی، یوسف رحیمی، محمد رسولی، فاطمه زاهدمقدم، فائزه زرافشان، مریم سقلاطونی، الهه سلطانی، فاطمه سلیمان‌پور، اعظم سعادتمند، عبدالرحیم سعیدی‌راد، سید اکبر سلیمانی، محمدرضا سهرابی‌نژاد، محمدمهدی سیار، زهرا شرفی، «سید علیرضا شفیعی، سید محمدمهدی شفیعی، میلاد حبیبی،‌ محمدرضا معلمی، امیر سلیمانی»، سید محمدمهدی شفیعی، محمد شکری‌فرد، بشری صاحبی، قاسم صرافان، حسن صنوبری، پیمان طالبی، فاطمه‌سادات طبایی، محمدرضا طهماسبی، فاطمه عارف‌نژاد، محمدمهدی عبداللهی، میلاد عرفان‌پور، الهام عظیمی، احمد علوی، محمد غفاری، محمدجواد غفورزاده (شفق)، هادی فکری، علیرضا قزوه، ریحانه کاردانی، غلامرضا کافی، محسن کاویانی، مریم کرباسی، علی‌محمد مودب، حسین مودب، سیدابوالفضل مبارز، محمدعلی مجاهدی، مصطفی محدثی خراسانی، حسنا محمدزاده، جواد محمدزمانی، نغمه مستشارنظامی، فاطمه مصلحت‌جو، راضیه مظفری، فاطمه‌سادات مظلومی، علی معلم دامغانی، محمدحسین ملکیان، نفیسه‌سادات موسوی، علی موسوی گرمارودی، محمدحسین مهدویان، فاطمه مهدی‌زاده، یوسفعلی میرشکاک، محسن ناصحی، فاطمه نانی‌زاد، محمدحسین نجفی، محمدحسین نعمتی، سجاد نوابی، محمدرضا وحیدزاده و انسیه‌سادات هاشمی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش دوم کتاب هم «شعرهایی از شاعران دیگر کشورها» به این‌ترتیب منتشر شده‌اند:

بلرم شکلا (شاعر هندوستانی)، سرویش تریپاتی (شاعر هندوستانی)، سید حکیم بینش (شاعر افغانستانی)، بلقیس فاطمه حسینی (شاعر هندوستانی)، سید سکندر حسینی (شاعر افغانستانی)، علی‌اصغر الحیدری (شاعر هندوستانی)، عزیز مهدی (شاعر هندوستانی)، مهدی باقر (شاعر پاکستانی)، احمد شهریار (شاعر پاکستانی)،‌ احمد حسیب اسعد (شاعر سوری)، بنت‌الهدی الصغری (شاعر لبنانی)،  احمد الحجیری (شاعر بحرینی)، باسم عباس سرور (شاعر لبنانی)، فارس دعدوش (شاعر سوری)، محمدحسین دهینی (شاعر لبنانی)، علی عباس (شاعر لبنانی)، حسن علی‌المرعی (شاعر سوری)، هیلانة عطاالله (شاعر سوری) و فاطمة مهدی السحمرانی (شاعر لبنانی).

شعر ریحانه کاردانی را از این‌کتاب می‌خوانیم:

از کشته‌اش هم بترسید، این‌مرد پایان ندارد/ ملکی که او دارد امروز حتی سلیمان ندارد

دل‌های ما ملک او شد، جان‌های ما سرزمینش/ این سرزمین بهار است، اینجا زمستان ندارد

ما التیام از که جوییم؟ ما از که مرهم بخواهیم؟/ جز روضه فاطمیّه این درد درمان ندارد

ای اکبر ارباً اربا! ای دست عباس گونه!/ حزنی که در رفتن توست، صد بیت‌الاحزان ندارد

صدها سلیمانی اینجا، می‌جوشد از خون پاکت/ دشمن چرا فکر کرده‌ست خون تو تاوان ندارد؟

ما غرق خشمیم و کینه، آتشفشان‌های دردیم/ ایمن نباشد از این خشم، هرکس که ایمان ندارد

خون ابومهدی امروز آمیخت با خون سردار/ یعنی که اسلام اصل است، بغداد و تهران ندارد

این‌کتاب با ۲۷۲ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۶۷ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 5169614 صادق وفایی

منبع: مهر

کلیدواژه: اولین سالگرد شهادت حاج قاسم انتشارات مکتب حاج قاسم شعر میلاد عرفانپور کتاب و کتابخوانی تازه های نشر معرفی کتاب پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی نقد کتاب پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ترجمه موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران ادبیات کودک و نوجوان نهاد کتابخانه های عمومی کشور مبعث معرفی نشریات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات شاعر هندوستانی شاعر لبنانی شاعر سوری حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۸۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد

مدیر عامل نشر صاد گفت: نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، میرشمس الدین فلاح هاشمی؛ مدیرعامل نشر صاد درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته اشاره کرد: معتقدم به جز ایام کرونا و ایام خاص، نمایشگاه کتاب به نوعی کارناوال شادی است و می‌توان آن را بهار کتاب تلقی کرد. این شور و نشاط و هیجان میان ناشران، نویسندگان و مخاطبان (کودک و نوجوان و بزرگسال) در همه غرفه‌ها دیدنی است و به ضرس قاطع می‌توان گفت، نمی‌توان در جای دیگر آن را سراغ داشت. با وجود نمایشگاه‌های استانی، اما نمایشگاه کتاب تهران همواره از جمله رویداد‌های مهم فرهنگی و ادبی و علمی کشور است و حس بسیار زیبایی میان مردم ایجاد می‌کنند و این شلوغی و این شور مردم نسبت به کتاب علی‌رغم مشکلات اقتصادی و گرانی کتاب، ستودنی است.

وی افزود: من تجربه حضور در نمایشگاه کتاب استانبول را نیز دارم و باید بگویم با نمایشگاه کتاب تهران قابل مقایسه نیست و اگر هر کدام از کتاب‌دوستان کشور‌های همسایه سری به نمایشگاه کتاب ایران بزنند واقعاً شگفت‌زده خواهند شد.

فلاح هاشمی ادامه داد: پس نمایشگاه کتاب ما نسبت به نمایشگاه‌های کتاب کشور‌های دیگر مانند ترکیه برتر است و این جمله را که مطالعه کمتر شده، نقض می‌کند چرا که مطالعه همواره بوده است. شاید که قدرت خرید مردم کمتر شده باشد، ولی کتاب همیشه جایگاه خودش را داشته است.

وی درباره استقال مخاطبان از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مردم هیچگاه با کتاب و کتابخوانی قهر نبوده‌اند. اگر کتاب، کتاب خوبی باشد از زیر سنگ هم که شده باشد، مردم آن را تهیه کرده و مطالعه می‌کنند و به دستش می‌آورند حتی اگر دست دوم باشد.

مدیرعامل نشر صاد اضافه کرد: در همین ایام نیز شاهد هستم کتاب‌های خوب دست به دست می‌شوند و به خاطر قیمت‌شان نوبتی خوانده می‌شوند و ناشران بعضاً کتاب‌های پرفروشی دارند، بنابراین مردم با کتابِ خوب همواره در آشتی هستند.

وی افزود: ناگفته نماند که کتاب‌های خوبی نیز داریم، ولی در مقایسه با کتاب‌های سال‌های گذشته به خصوص در زمینه علوم انسانی و تألیفی کمی افول داشته‌ایم که این برمی‌گردد به مدل آموزش در دانشگاه‌ها.

فلاح هاشمی در پاسخ به این سوال که اگر نمایشگاه تبدیل به یک سوژه جهت گردشگری ادبی شود چه اتفاقی برای صنعت نشر رخ می‌دهد، گفت: این اتفاق بسیار خوبی است و تقریباً افتاده است، ولی باید تمامی ارگان‌های ذی‌ربط به میدان بیایند، از شهرداری گرفته تا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ارگان‌هایی که در این فضا فعالیت می‌کنند. باید فضا را برای بهار کتاب ایران مهیا کرد تا کسی که از شهرستان می‌آید و چند روز در تهران مقیم می‌شود یا حداقل از صبح تا غروب می‌آید و در نمایشگاه حضور دارد برایش یک خاطره به یادماندنی خلق شود. یعنی از موارد تفریحی گرفته تا مدل عرضه و معرفی کتاب، فکر شده باشد. نمایشگاه کتاب این ظرفیت را دارد. حتی قهرمان کتاب‌ها این ظرفیت را دارند تا از این فرصت استفاده و گردشگر خارجی را جذب این اتفاق سالانه کنیم.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • در سرزمین ما شاعران بعد از مرگ زنده می‌شوند / یک شاعر شهرستانی همه کاره هیچ کاره است
  • ساخت ۴۰ میدان تره بار در پایتخت
  • ناشران خارجی به نمایشگاه آمدند
  • نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد
  • مجالس شهدا میدان مقدس و اطهر حضرت فاطمه(س) است
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • روایت خسروپناه از سجایای اخلاقی محمدرضا سنگری
  • نکوداشت محمدرضا سنگری در دزفول
  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند